آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با انار

آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با انار

آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با انار

مواد لازم برای پخت مرغ شکم پر:

  • مرغ: ۱ عدد                                                   ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
  • گردو : ۱۰۰ گرم خرد شده                                 ۱۰۰ گرم / ۶۸۸ کالری
  • بادمجان: ۳۰۰ گرم پوست گرفته و سرخ شده        ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری
  • انار: ۲۵۰ گرم ترش و دانه شده                          ۱۰۰ گرم / ۵۱ کالری
  • پیاز: ۲۰۰ گرم خرد شده                                   ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری ترش                        نامشخص

طرز تهیه مرغ شکم پر :

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود.انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم.سپس مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا ۲ الی ۴ ساعت خوب بپزد.
سپس مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یک ساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد.پس از این مدت غذا آماده است.

خواص انار :

برای از بین بردن ترشحات سادة زنانگی از دمکردة گل انار روزی ۲ استکان استفاده شود. ۵ گرم گل خشک در ۲۰۰ سی سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده، بنوشید.
برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

حتما بخوانید  آموزش پخت پیتزا مارگاریتا در 4 مرحله آسان

منبع: آکایران

اشتراک گذاری برای حمایت از ما

نظرات شما :

:: ارسال نظر