آموزش طرز تهیه پنکیک با هلو

آموزش طرز تهیه پنکیک با هلو

آموزش طرز تهیه پنکیک با هلو

امروز قصد داریم که جایگزین خوشمزه ایی را برای پنکیک معمولی معرفی کنیم. با استفاده از تکه های هلو و یا هر میوه ایی که دوست دارید می توانید این دستور را تهیه کنید. از موز و تکه‌های نازک شکلات هم برای تزیین می توانید بهره ببرید.

مواد لازم

  • ۳ قاشق غذا خوری روغن مارگارین یا کره
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ هلو تکه تکه شده
  • ۱/۴ پیمانه شکر سفید در صورت تمایل

طرز تهیه

  1. فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. روغن مارگارین را در ظرف دایره ایی شکل در حرارت فر آب کنید.
  3. تخم مرغ‌ها، آرد و شیر را در یک کاسه بهم زده و بر روی مارگارین آب شده بریزید. تکه های هلو را بر روی این مخلوط قرار دهید. شکر را در این مرحله بر روی هلو ها بپاشید.
  4. ظرف درون فر گرم شده بگذارید تا پنکیک از وسط سفت شود. این زمان حدود ۳۰ دقیقه به طول می انجامد.

ترجمه: ب.دلاوری

منبع: Allrecipes

آموزش تهیه کیک و شیرینی

اشتراک گذاری برای حمایت از ما
حتما بخوانید  طرز تهیه کیک اسفنجی باس-cake sponge boss

نظرات شما :

:: ارسال نظر