طرز تهیه ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

طرز تهیه ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

طرز تهیه ساندویچ روباز تخم مرغ و گوجه فرنگی

مواد لازم:

  • 4 برش نان صبحانه سبوس دار
  • یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای قرمز کباب شده ( خرد شده )
  • دو قاشق غذا خوری زیتون که به خوبی خرد شده باشد
  • دو قاشق چای خوری سرکه انگور
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک چهارم فنجان حموص آماده
  • 4 عدد برگ کاهو
  • یک عدد گوجه فرنگی بزرگ تقسیم به 4 برش شود
  • سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

روش پخت:

1- قسمت جوجه کباب کن فر را گرم کنید.

2- نان ها را در یک سینی پخت قرار دهید. سپس هر سمتشان را یک دقیقه در فر بگذارید تا خوب تُست شوند.

3- فلفل دلمه ای ها، زیتون، سرکه، یک هشتم قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز های خرد شده را داخل مخلوط کن قرار دهید. به اندازه 30 ثانیه مخلوطشان کنید.

4- در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تخم مرغ ها را در ماهی تابه بشکنید. به مدت یک و نیم دقیقه بپزید، سپس روی ماهی تابه را بپوشانید و یک دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد تا سفیده ها خود را بگیرند. از روی حرارت بردارید.

5- حموص را به صورت مساوی روی نان ها پخش کنید. رویش کاهو، گوجه و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه بریزید. روی هرکدام از ساندویچ ها یک تخم مرغ قرار دهید. میکس فلفل دلمه ای را که درست کردید را به صورت مساوی روی تخم مرغ ها قرار دهید. باقی مانده یک چهارم فلفل سیاه را روی ساندویچ ها بریزید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده می باشد. هر وعده شامل یک ساندویچ است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

  • کالری: 264
  • چربی در یک وعده: 12.4 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 2.7 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 5.9 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 2.8 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 14 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 24 گرم
  • فیبر در یک وعده: 5 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 186 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 572 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 90 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 5 گرم

آموزش طرز تهیه غذای رژیمی

آموزش آشپزی رژیمی

نظرات شما :

:: ارسال نظر