کتاب خواص و مضرات غذاهای ایرانی

کتاب خواص و مضرات غذاهای ایرانی

کتاب خواص و مضرات غذاهای ایرانی

رژیم‌های غدایی در ۲۲۲ بیماری، شامل ارزش غذایی مواد غذایی، مواد پرهیز از ۱۸۰ نوع غذای ایرانی مانند مرباجات، ادویه‌ جات، شربت‌ ها، آب میوه‌ ها، روغن ها، خوراکی ها و…

امروزه تغذیه نه به عنوان یک علم بلکه به صورت یک نیاز درآمده است. تغذیه عبارت است از دریافت تمام مواد غذایی که شامل کربوهیدرات، چربی ها، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی به مقدار کافی برای رفع نیاز و جلوگیری از ابتلا به بیماری هاست. از آنجایی که هیچ ماده غذایی به تنهایی سلامتی کامل بدن را تامین نمی کند، بشر در صدد تهیه غذاهایی برآمد که تمام نیازهای بدن را تامین کند و البته غذاهای ایرانی ( به جز مصرف برنج و نان) جز بهترین و غنی ترین نوع غذاهای جهان به شمار می روند. پس مناسب دیدیم به ارزش غذایی و موارد پرهیز و احتیاط از آن اشاره اجمالی کنیم.


نویسنده: محمد حسن نعیمی

حجم: ۷ مگابایت

تعداد صفحات: ۲۷۱

لینک دانلود کتاب خواص و مضرات غذاهای ایرانی 

نظرات شما :

:: ارسال نظر